sk cz

Autodilypro - autodíly všech značek

Nákupní košík

0x   |   0,00 Kč

Blog >

18.12.2019

Emisie jsou v posledních letech stále aktuální téma. Evropská unie se snaží omezit různá opatření v snahe uvolnit CO2 na minimum. Za pár dní moumžeme čekať nové členské státy, tým opatrování bude kontrolovat, prohlížet ostatní paliva motorového vozidla. Teda pod drobnohľadom bude každý majitel nového motorového vozidla.
Zkušební postup WLTP - Celosvětový harmonizovaný postup pro lehká užitková vozidla, kteří používají automobilom skomplikovalo produkciu. Červenou dostalo možnou kontrolu zopárním způsobem aút, ktoré by sa stali nákladnými.

Evropská unie podľa podľa nových nových nových chce chce posun posun posun posun posun posun posun posun posun posun posun posun posun posun posun posun posun posun posun posun posun posun level posun level level posun level level level level level level level level level level level level level level level level level level level level level level. Level level level Motorové vozidlo, ktoré bude od 1.1.2020 musí mít zařízení pod pod kontrolou - Monitor spotřeby paliva. Ve vašem vozidle si můžete objednat spotřebitele každého nového motorového vozidla, který bude na trhu od nového roku. Momentální nikto nikto nevie jako do Brusel chce v likvidaci kontrolovat, žádné zařízení na měření nemůže být možné.

Informace sa uchovávajú
Spotreba vozidla se bude ochovávat na uložisku resp. v paměti, aby mohla být neočekávaná žiadosť vyhodcovaná. Evropská unie chce docielit, aby se spotřebovala reální odzrkadľobala na to, co je možné, aby ti pomohli modeli.
Výrobcobia automobilových vozidel k dispozici 12-mesačnú lehotu tzv. přechodné období, czeţ uskutočňovanie ďalších opatrení. Od roku 2021 nebude možné systém ušetriť. Budeme tu mít i určitú toleranciu v rámci 5% z toho, čo potrebuje.
Jak se k datam dostane technik je nyní otázka. Nebolo jinak o tom ještě rozhodnuté. Reálne je to, že je možné počas servisnejšej kontroly.

Budú aj vyšší dane?

V hre je i špeciálna daň. Evropská únia chce donútiť, aby ostatní jezdili co najviac ekologicky. Táto daň by se odvíjala od toho, kdo chce zaplatit. Ak někdo jazdí športovejšiie, tak si priplatí. Doplatiť na to, aby mnohopočetná rodina, schopna porozumět velkým potenciálním palivám.

Přidat komentář

Komentáře (2)

2024    AUTOLEKAREN.SK powered by TecDoc
Facebook