sk cz

Autodilypro - autodíly všech značek

Nákupní košík

0x   |   0,00 Kč

Autokosmetika Autoglym - více než vyšší cena

Blog > Autokosmetika Autoglym - více než vyšší cena

31.10.2019

Autokosmetika Autoglym - více než vyšší cena

Na trhu je množství autokosmetiky, AUTOGLYM je však etablovaná značka s dlouhodobou tradicí. Může se těšit i podpoře britské královské rodiny. Autoglym vyrábí komplexní řadu produktů pro péči o auto a příslušenství, které se prodává ve více než 45 zemích světa.

O auto je třeba se starat i po vizuálně stránce a na to tady je autokosmetika Autoglym, která má komplexní řadu produktů. Přinášíme vám pár produktů Autoglym, které najdete iv naší nabídce.

 

interiér

Interior Shampoo

Rychle a jednoduše odstraní skvrny ze všech typů interiérových povrchů. Je třeba se starat nejen o povrch vozidla, ale i samotné nitro. Čistič Interior Shampoo je vhodný na interiérové ​​plasty a tvrdé povrchy. Koberečky, dveře, palubní deska, volant a pedály budou jednoduše vyčištěny prostřednictvím tohoto produktu. Navíc zanechá osvěžující vůni. Pokud máte kožený interiér, doporučujeme použít čistič kůže Autoglym Leather Cleaner.


Autoglym Leather Cleaner

pH neutrální čistič materiálu kůže, který rychle a hlavně bezpečně vyčistí všechny druhe kůže a jiné kožené povrchy. Kůže je materiál, který vyžaduje speciální péči, protože je citlivá. Autoglym Leather Cleaner udrží tento citlivý materiál v kondici. Tento produkt sice nepřinese žádný lesk, ale naopak zanechá kůži matnou. K tomuto produktu doporučujeme dokoupit i krém Autoglym Leather Care Balm.

Autoglym Leather Care Balm

Po vyčištění produktem Autoglym Leather Cleaner je třeba i kůži ochránit. K tomu slouží krém Autoglym Leahter Care Balm. Je to bezpečná pH neutrální emulze, která obsahuje kondicionéry a přírodní oleje. Automobilu, tak chrání a vyživuje kůži. Obzvláště je třeba dávat si pozor na výkyvy počasí. Horké letní počasí a studené zimní počasí ve spolupráci s klimatizací může zanechat stopu na koženém interiéru. Sice je pravda, že materiál z kůže je navržen aby vydržel, ale časem se materiál může unavit. Zůstane vysušený a popraskaný. Autoglym Leather Care Balm dá přirozený a matný vzhled koženému interiéru. Spolu s Autoglym Leather Cleaner ho doporučujeme použít minimálně dva krát. Během letních měsíců doporučujeme produkty použít častěji.

Autoglym Vinyl and Rubber Care

Tento prostředek na plasty, který obnoví barvu, zanechá ochrannou vrstvu na palubovce a jiných interiérových plochách, včetně pryžových povrchů. Sluneční paprsky mohou po čase vytáhnout barvu, vysušit a hlavně poškodit tyto povrchy. Autoglym Vinyl and Rubber Care, však zabezpečí ochranu. Můžete si také vybrat či interiér bude lesklý nebo matný. Prostředek také zanechá voňavou stopu v citrónové podobě.

Autoglym Vinyl and Rubber Care

Tento prostriedok na plasty, ktorý obnoví farbu, zanechá ochrannú vrstvu na palubovke a iných interiérových plochách, vrátane gumených povrchov. Slnečné lúče môžu po čase vytiahnuť farbu, vysušiť a hlavne poškodiť tieto povrchy. Autoglym Vinyl and Rubber Care, však zabezpečí ochranu. Môžete si aj vybrať či interiér bude lesklý alebo matný. Prostriedok aj zanechá voňavú stopu v citrónovej podobe.

exteriér

Autoglym Magma

K čištění karosérie doporučujeme produkt Autoglym Magma. Magma je speciální technologie, která mění barvu a odstraňuje kontaminaci jako náletových rez z laku karoserie a disků kol. Vozidlo je neustále vystavováno kontaminaci, která je šířena vzduchem. Mnohé z častičiek se ukládají na laku a spolu s brzdným prachem kazí celkový vzhled vozidla. Laťky v produktu Magma působí aktivně a změní barvu do červena když se dostanou do styku s částečkami rzi. Rez jednoduše uvolní a zajistí jednoduché spláchnutí pomocí proudu vody. Magma díky svému složení neodstraní vrstvu vosku.

Autoglym Vinyl and Rubber Care

Tento prostriedok na plasty, ktorý obnoví farbu, zanechá ochrannú vrstvu na palubovke a iných interiérových plochách, vrátane gumených povrchov. Slnečné lúče môžu po čase vytiahnuť farbu, vysušiť a hlavne poškodiť tieto povrchy. Autoglym Vinyl and Rubber Care, však zabezpečí ochranu. Môžete si aj vybrať či interiér bude lesklý alebo matný. Prostriedok aj zanechá voňavú stopu v citrónovej podobe.

Exteriér

Autoglym Magma

Na čistenie karosérie odporúčame produkt Autoglym MagmaMagma je špeciálna technológia, ktorá mení farbu a odstraňuje kontamináciu ako náletová hrdza z laku karosérie a diskov kolies. Vozidlo je neustále vystavované kontaminácii, ktorá je šírená vzduchom. Mnohé z častičiek sa ukladajú na laku a spolu s brzdným prachom kazia celkový vzhľad vozidla. Latky v produkte Magma pôsobia aktívne a zmenia farbu do červena keď sa dostanú do styku s čiastočkami hrdze. Hrdzu jednoducho uvoľnia a zabezpečia jednoduché spláchnutie pomocou prúdu vody. Magma vďaka svojmu zloženiu neodstráni vrstvu vosku.

Autoglym Super Resin Polish

Tento produkt je legenda ve světě péče o auto. Slouží k odstranění jemných škrábanců a navrátí lesk karoserii. Vhodné na všechny typy laků. Produkt je používán na sportovní auta, veteránů a rodinné automobily. Doporučujeme ho používat pravidelně a dosáhnete unikátní lesk.

Doplňky

Skvělým doplňkem pro lepší aplikaci produktů Autoglym houba - Perfect Polish Applicator, která má speciální design se špicí. Také rovné rohy zajišťují přesnost aplikace a zabraňuje nanesení na nechtěné místa. Ideální na použijte produktů: Autoglym Super Resin Polish, Autoglym Ultra Deep Shine, Autoglym Bumper and Trim Gel, Autoglym Car Glass Polish, Autoglym Leather Care Balm, Autoglym Instant Tyre Dressing a Autoglym High Performance Tyre Gel.

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.
2024    AUTOLEKAREN.SK powered by TecDoc
Facebook