sk cz

Autodilypro - autodíly všech značek

Nákupní košík

0x   |   0,00 Kč

Proč zvolit olej Mobil ESP Formule 5W-30?

Blog > Proč zvolit olej Mobil ESP Formule 5W-30?

30.05.2023

Při správné údržbě vozidla je výběr správného motorového oleje klíčovým faktorem pro optimální výkon a životnost motoru. Jednou z renomovaných značek na trhu je Mobil, která nabízí různé typy motorových olejů. V tomto článku se podíváme na důvody, proč byste měli zvolit olej Mobil ESP Formule 5W-30 pro svůj vůz.

1.Vysoká kvalita a spolehlivost:

Olej Mobil ESP Formule 5W-30 je vyroben s vysokou kvalitou a dodržováním přísných standardů. Mobil je známý svojí dlouholetou zkušeností v oblasti motorových olejů a jejich produkty jsou důvěryhodné a spolehlivé. Olej ESP Formula 5W-30 je speciálně navržen pro moderní vozidla s dieselovými a benzinovými motory, aby poskytoval optimální ochranu a výkon.

2.Nízká viskozita a vysoká ochrana při studeném startu:

Olej Mobil ESP Formule 5W-30 má nízkou viskozitu, což znamená, že je schopen rychle cirkulovat v chladícím systému i při nízkých teplotách. To zajišťuje snadné a rychlé startování motoru i v extrémně studených podmínkách. Kromě toho poskytuje vysokou účinnost a ochranu motoru při studeném startu, minimalizuje opotřebení a zabraňuje nežádoucímu tření komponentů.

3.Vysoká tepelná stabilita a ochrana před opotřebením:

ESP Formule 5W-30 je navržen tak, aby poskytoval vysokou tepelnou stabilitu i při vysokých teplotách. To znamená, že olej udržuje své vlastnosti a schopnosti při vyšších provozních teplotách, což zajišťuje delší životnost motoru. Rovněž poskytuje vynikající ochranu před opotřebením a tvorbou nečistot, čímž se minimalizuje riziko poškození motoru.

4.Účinná kontrola usazenin a ochrana proti korozi:

Olej Mobil ESP Formule 5W-30 obsahuje speciální přísady, které pomáhají udržovat čistotu a čistotu motoru. Jsou schopny efektivně kontrolovat tvorbu usazenin, nečistot a kalů a zabraňují jejich usazování se na vnitřních komponentech motoru. Rovněž poskytuje ochranu proti korozi, což je důležité pro zachování optimálního stavu motoru.

5.Kompatibilita s emisními systémy:

ESP Formula 5W-30 je vyvinut tak, aby byl kompatibilní s moderními emisními systémy vozidel. Splňuje přísné normy emisí a pomáhá minimalizovat škodlivé emise. Tento olej je připraven k boji s problémy spojenými s emisemi a zabraňuje poškození katalyzátoru a jiných částí emisních systémů.

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.
2024    AUTOLEKAREN.SK powered by TecDoc
Facebook